0
Το καλάθι σας

Καλώς ήρθατε στο Charms World

Τα γούρια είναι σαν τις καλές αναμνήσεις και το καθένα είναι ξεχωριστό.
Τα μαζεύεις, ένα προς ένα, μέχρι που μια μέρα κοιτάς πίσω και ανακαλύπτεις ότι το βραχιόλι σου λέει την ιστορία σου.
Τα γούρια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισημάνετε ένα σημαντικό σημείο στη ζωή σας, είτε πρόκειται για διακοπές, είτε για ρομαντισμό είτε απλά για μια γιορτή, τα επόμενα χρόνια μπορείτε να κοιτάξετε πίσω και να θυμηθείτε αυτές τις όμορφες στιγμές στο χρόνο.

Κάθε κομμάτι ορίζεται από αναμνήσεις, έννοιες και συναισθήματα - προβάλλοντας τις προσωπικότητες σας και τις σχέσεις που μοιραζόμαστε.
Κάθε εξατομικευμένο κομμάτι συμβολίζει εμένα, εσένα, τους αγαπημένους μας και όλα εκείνα που θέλουμε να μας μείνουν αξέχαστα για πάντα.

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 45€!

Γούρια από αυθεντικό ασήμι 925

Κατηγορίες προϊόντων

Front Page

Ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση

Χριστούγεννα, Γενέθλια, Γιορτή της Μητέρας, Γιορτή του Πατέρα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Πρωτοχρονιά, Ημέρα των Ευχαριστιών, Απόκριες, Πάσχα, Αποφοίτηση, Γάμος, Επιστροφή στο σχολείο.
Κάθε κομμάτι ορίζεται από αναμνήσεις, έννοιες και συναισθήματα - προβάλλοντας τις προσωπικότητες σας και τις σχέσεις που μοιραζόμαστε. Κάθε εξατομικευμένο κομμάτι συμβολίζει εμένα, εσάς και τους αγαπημένους μας.

Shop

Τα γούρια μας είναι
στο χέρι
  • σχεδιασμένα
  • κατασκευασμένα
  • φινιρισμένα

Τα γούρια και οι χάντρες μας από αυθεντικό ασήμι 925 ταιριάζουν σε βραχιόλια, χειροπέδες, κολιέ και άλλες αλυσίδες στυλ Pandora και άλλα ευρωπαϊκού στυλ βραχιόλια.
Τα γούρια είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά και οι κρύσταλλοι γυαλίζουν σαν διαμάντια.
Front Page